طريقه عمل الخرشوف
من اجمل الاكلات الصحيه وجميله في الطعم بس كتير مننا مابيعملهاش مع انها فيها كل الفوائد والطعم الجميل والتغيير في الاكل مطلوب ولما تجربوها مره هتحبوها جدا جدا وكل البيت هياكلها من كتر ماهي لذيذه وحلوه وبتتعمل بطرق كتيره اوووي والطريقه دي مميزه وهتعجبكوا
المكونات
ملعقة كبيرة سمنة أى نوع
2 حبة جزر مسلوق
صلصة
ربع كيلو بسلة مسلوقة
نصف كيلو لحمة مفرومة
بهارات
جوزة الطيب
ملعقة صغيرة ثوم
ملعقة صغيرة ملح
ملعقة صغيرة فلفل
3 كوب بشاميل
خرشوف مجمد
ملعقة صغيرة قرفة
2 كوب عصير طماطم طازج
مكعب مرقة
جبنة موتزاريلا
بقدونس
طريقه عمل الخرشوف
* اولا هنحمر البصل في السمنه ثم هنضيف اللحمه والتوم والجزر والبسله والقرفه والفلفل الاسود وكل بهاراتنا الجميله والملح وجوزه الطيب
* هنحمر التوم لحد ماياخد اللون الدهبي الجميل ثم هنضيف مكعب المرقه والصلصه وعصير الطماطم ونضيف شويه مياه ونسيبها تتسبك
* هنضيف الصلصه في قاع القالب او الصينيه ونرص الخرشوف بعد ما نحشيه باللحمه ونحطه فوقه الجبنه والبشاميل وندخلها الفرن لمده ربع ساعه وبالهنا والشفا
0 التعليقات: