طريقه عمل الشاورما
الاكله المميزه عند المصريين ودايما في كل خروجه بتبقا اول اكله بتيجي في بالنا شاورما فراخ
وحتي لو هتاكلها في الشارع او الكافيه او مطعم او في اي مكان عشان كده قولنا ليه منعملهاش في البيت انظف واحلي وارخص طبعاا ماتيجوا نشوف الطريقه
المكونات
كيلو صدور من الفراخ
نص كوب زيت زيتون +نص كوب عصير الليمون
بهاراتك كلها وكمان علبه زبادي
طماطم شرايح ومكعبات وخس وزيتون وخيار مخلل
طريقه عمل الشاورما
هنقطع الفراخ شرايح طويله وهنتبلها بالزبادي وزيت الزيتون وعصير الليمون وكل التوابل الحلوه بتاعتنا
هنحفظها في العلبه يوم كامل بالتلاجه تتشرب الخلطه اللذيذه وتاني يوم نحمرها بالزبده
وطبعا يكون عندنا عيش الشاورما جاهز ونحمر العيش علي طاسه تيفال وجواه الفراخ مع الخس مع الخيار ويسلام بقا لو في توميه وشويه بطاطس محمره
0 التعليقات: