الأحد، 28 يناير 2018

طريقه عمل الشاورما

طريقه عمل الشاورما


الاكله المميزه عند المصريين ودايما في كل خروجه بتبقا اول اكله بتيجي في بالنا شاورما فراخ
 وحتي لو هتاكلها في الشارع  او الكافيه او مطعم او في اي مكان عشان كده قولنا ليه منعملهاش في البيت انظف واحلي وارخص طبعاا   ماتيجوا نشوف الطريقه

المكونات

كيلو صدور من الفراخ
نص كوب زيت زيتون +نص كوب عصير الليمون
بهاراتك كلها وكمان علبه زبادي
طماطم شرايح ومكعبات  وخس وزيتون وخيار مخلل

طريقه عمل الشاورما

هنقطع الفراخ شرايح طويله  وهنتبلها بالزبادي وزيت الزيتون وعصير الليمون وكل التوابل الحلوه بتاعتنا
هنحفظها في العلبه يوم كامل بالتلاجه تتشرب الخلطه اللذيذه وتاني يوم نحمرها بالزبده
 وطبعا يكون عندنا عيش الشاورما جاهز ونحمر العيش علي طاسه تيفال وجواه الفراخ مع الخس مع الخيار    ويسلام بقا لو في توميه وشويه بطاطس محمره 

0 التعليقات: